Indonesian Men who are Students Interested in Penpals

HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime. Click to Verify - This site has chosen a thawte SSL Certificate to improve Web site security
  • Review your matches for free
  • Access to advanced messaging features
  • Trusted site backed by Cupid Media
1 - 20 of 100
Nandar is from Indonesia

Nandar (36)

Kindness in giving creates love Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 18 - 26 for Penpal
Occupation: Student

I'm a kind, fun & energetic man. My parents came from Bandung and Solo, yet I was born & grew up in Jakarta, Palembang, & Bali. I like to travel, indeed I've been travelled to 9 countries, around Asia & Australia continents and several cities in Ind

4

Badooo is from Indonesia

Badooo (27)

Happiness Tangerang, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 19 - 30 for Penpal
Occupation: Student

Hello Evryone I am new in this site and my name is Alagie but friend call me badooo, Let me first thank you for stopping at my profile, I'm just a simple person who make the best out of everything, I do.... a survivor not a second best, I do aim f

Bhaskara is from Indonesia

Bhaskara (37)

Heal the world, get M.Jackson awa... Bandung, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: 25 - 30 for Penpal
Occupation: Student

Hi!I'm Ari, from Indonesia. I'm looking for friends from all over the world. I've been told that I'm childish. Well, if being childish means that I don't believe in war and discrimination like most adults do, then I don't mind being a child. I lov

4

Edho is from Indonesia

Edho (25)

Well it just me Bandung, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 19 - 28 for Penpal
Occupation: Student

I'm a virgin man 24 years old, currently a last year student in Bandung Institute of Tourism, Tour Management Program. Work hard to get a degree while doing some freelance job. In the future I will explore every inch of earth .. wanna come with m

3

Ramandani is from Indonesia

Ramandani (21)

Hi,nama saya Dani,senang bertemu ... Bekasi, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 22 for Penpal
Occupation: Student

Hello,nama saya Dani, Umur saya 18 tahun. Saya benar-benar anak yang baik,saya ga pernah pergi ke tempat2 hiburan malam,dan saya juga jarang sekali pergi ke tempat2 seperti mall. Dan saya juga bisa mengatur keuangan. Kehidupan sehari2 saya hanya raji

Tommy is from Indonesia

Tommy (26)

Hi.. Nice to meet you all Makassar, Sulawesi Selatan, Indonesia
Seeking: Female 18 - 25 for Penpal
Occupation: Student

My name is Tommy. I am a fun guy to hang out with once you know me. I like to play sports as my hobby, such as basketball and badminton. Although I also like to watch movie and read books. However, I usually only read books that interest me.

MARCELL is from Indonesia

MARCELL (38)

hi Bekasi, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: 21 - 35 for Penpal
Occupation: Student

Gue adalah seniman yang masih sangat embrio dalam segala hal. Gue masih sangat kecil seperti perbandingan pasir pantai terhadap besarnya Galaksi Bimasakti, Andromeda, maupun Galaksi lainnya. Akan tetapi gue mau menjadi besar bagi sesama dan dunia seperti perbandingan planet Jupiter terhadap planet tempat lo dan gue berdiam sekarang. "Salam Sukses"

Brenk is from Indonesia

Brenk (33)

just try Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 18 - 22 for Penpal
Occupation: Student

hey , my real neme is dimas , Brenk is just a nickname was give from my friend at high school , my style n music is metal so if u like my habits just open open my profille ..... this year my attention is try remember everyone about clilate change n g

suga is from Indonesia

suga (33)

LOOKING FOR LOVE Kediri, Jawa Timur, Indonesia
Seeking: Female 18 - 24 for Penpal
Occupation: Student

W ORANGNYA SUPEL DAN ATRAKTIF SUKA BERGAUL, N GW JG SUKA HUMOR. HOBBY W MUSIK N KOMPUTER, W PUNYA BAND INDIE DI MALANG N W SEKARANG LAGI KUL D MALANG TEPATNYA DI STATE UNIVERSITY OF MALANG SEMESTER AKHIR JURUSAN EKONOMI AND SEKARANG LAGI SIBUK SKRIPS

Budi is from Indonesia

Budi (34)

Cinta untuk selamanya Bandung, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 25 for Penpal
Occupation: Student

Saya tidak terlalu tinggi dan tidak terlalu pendek, sedang untuk ukuran orang asia. Minat saya pada komputer, marketing dan bercocok tanam. I'm not too tall and not too short, averange for asian people. My interest are in komputer, marketing and g

5

Muhammad is from Indonesia

Muhammad (25)

Jawaban dari Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 18 - 25 for Penpal
Occupation: Student

I was a personal ridiculing, quiet, shy, humble, born from the family is simple, like those things that mysterious to traced, does not like the glamour (ex: cafe,mall,bar,discotheque,restaurants expensive etc), dark skinned, loves sports resulted from football and badminton, like almost all forms games especially RPG (rocket-propelled, does not like smoke tattoo, alcohol, or other drugs that damage, indifferent, does not like all forms of violence and the rest may be asked directly to me.

2

Vicky is from Indonesia

Vicky (21)

All About Me Salatiga, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 20 for Penpal
Occupation: Student

Saya memang tidak tampan dan rupawan. Saya juga tidal bergelimpang harta. Saya hanya seorang pemuda dengan semangat perubahan. Saya adalah orang yang asyik diajak ngobrol. Hobi saya adalah IT dan photography amateur. Saya sekarang sedan g kuliah Fisi

Raden is from Indonesia

Raden (24)

silahkan di ADD jika ingin bersil... Surabaya, Jawa Timur, Indonesia
Seeking: Female 18 - 29 for Penpal
Occupation: Student

Hi, I'm guy with personality jus sanguinis - melancholy. This means that I used to make people around me laugh, Because here could not be exchanged greetings in free, please add my pin if you want to be having 7FBF0EA9. Thank you.

3

santo is from Indonesia

santo (25)

save the best for the last Bandung, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 50 for Penpal
Occupation: Student

" Loves is not about your boyfriend face and his material but it's all about how he treat like a queen and make you smile and laugh everyday and never make you sad, disappointed or jealous" -ted film. And Oneday I'm gonna around the world with my girl event she's mife or she's still my gf and it will be happen!!!I love my israeli mom and dad my brother n I love animal esp dog.

4

beben is from Indonesia

beben (23)

biodata ku Pasuruan, Jawa Timur, Indonesia
Seeking: Female 18 - 20 for Penpal
Occupation: Student

hay nama saya beny . umur 20 th sekarang saya berkerja di pt easterntex dan sedang kuliah di universitas yudharta pasuruan. hobby saya berolah raga seperti futsal dan sepak bola. menurut saya , saya orangnya ini baik , setia kepada pasangan saya, mn

3

andy is from Indonesia

andy (23)

Hi.. Sukoharjo, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 23 for Penpal
Occupation: Student

suka baca buku. karena menurut saya orang yang baca buku itu adalah orang yang keren. apa laagi kalau masih kuliah. jadi gak usah ngaku kuliah deh kalau gak pernah baca buku... :v baca lah buku karena buku dengan sendirinya akan menabah intelektualit

jerry is from Indonesia

jerry (34)

looking for love Cilegon, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 25 for Penpal
Occupation: Student

gua orang susah ditebak !! jd harap maklum okey !!!! g tuh orangnya cute deh kata orang sih hehehe g paling suka mkn and refresing boo... g jg setyia klo pacaran malah g pgn nikah muda and pyk ank hehe...oRang palinG anEh biN ajAib seDuniA daH...giLa

5

andri  is from Indonesia

andri (22)

Hi.. Tangerang, Banten, Indonesia
Seeking: Female 18 - 23 for Penpal
Occupation: Student

saya adalah mahasiswa yang tinggal di kabupaten tangerang, lebih tepatnya di pasar kemis, perum. taman walet block sl9 no 5, kel. sindang sari, kec. pasar kemis kab. tangerang. dengan kuliah di UNIS (Univ. Islam Syekh Yusuf Tangerang), sekarang saya

Fidhin is from Indonesia

Fidhin (23)

kasih sayang Semarang, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 25 for Penpal
Occupation: Student

selebihnya hidup itu ada di tangan Tuhan. dalam hal jodoh pun demikian. memanglah jodoh ada pada kehendakNya. tetapi jika kita tidak berusaha mencarinya kita pun juga akan kesulitan menemukannya. tak salah jika kita menemukannya terlebih dahulu.

2

danil  is from Indonesia

danil (23)

masih kuliah (20.yo) Depok, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 24 for Penpal
Occupation: Student

katanya sih suara gua bagus hehe. trus gua tuh gemuk yaa tinggi 174 berat 84. yang paling fatal dari gue tuh gak jago deketin cewek wkwk. kelebihan gua sih pacaran baru 2 kali(?)haha mungkin selektif. kalo mau tau lagi, kita sama2 kenalan aja dulu:)

Cupid Media, the Cupid Media Logo and IndonesianCupid.com are registered trademarks of Ecom Holdings Pty Ltd and used with permission by Cupid Media Pty Ltd.