Login

Find Your Indonesian Beauty

Review your matches for free
Access to advanced messaging features
Trusted site backed by Cupid Media
O - PAN TU UA GA GA MA MA JUH O PAN PAN

Chrisna
Standard Member
Last active: over 12 months ago

41 Kediri, Jawa Timur, Indonesia

Male / Single / ID: 2540410

Seeking Female 22 - 36 For: Penpal, Friendship, Romance / Dating, Marriage

Last active: over 12 months ago

Overview

Chrisna

He's Looking For

Education:

Vocational College
Any

Have children:

No
Any

Drink:

Don't drink
Any

Smoke:

Occasionally smoke
Any

Religion:

No religion
Any

Occupation:

IT / Communications
Any

Member Overview

Aku agak pendiam kalo blm kenal hahaha trus apa ya? rasanya biasa aja kok kayak kebanyakan pria yg lain lah trus gimana dong ? Hidup ku simplekok pokok nya normal lah O ya satu yg utama aku gak suka alkohol + drugs.
Aku agak pendiam kalo blm kenal hahaha trus apa ya? rasanya biasa aja kok kayak kebanyakan pria yg lain lah trus gimana dong ? Hidup ku simplekok pokok nya normal lah O ya satu yg utama aku gak suka alkohol + drugs.

Seeking

Aku gak tau namanya jg usaha mo dpt yg gimana jg blm tau BUT aku yakin SOMEDAY someone akan datang u/ ku . AKU yakin bukan mata yg menilai tp hati yg merasa bila saat tiba dia akan menemani hidupku sampai maut memisahkan KAMI
Aku gak tau namanya jg usaha mo dpt yg gimana jg blm tau BUT aku yakin SOMEDAY someone akan datang u/ ku . AKU yakin bukan mata yg menilai tp hati yg merasa bila saat tiba dia akan menemani hidupku sampai maut memisahkan KAMI

More About Me

Chrisna

He's Looking For

Basic

Gender:
Male
Female
Age:
For privacy reasons, age is accurate to within 2 weeks
41
22 - 36
Lives in:
Kediri, Jawa Timur, Indonesia
Any
Relocate:
Not sure about relocating
Any

Appearance

Hair color:
Black
Any
Hair length:
Short
Any
Hair type:
Straight
Any
Eye color:
Black
Any
Eye wear:
Glasses
Any
Height:
5'9" (174 cm)
Any
Weight:
70 kg (154 lb)
Any
Body style:
Average
Any
Ethnicity:
Asian
Any
Facial hair:
Clean Shaven
N/A
Best feature:
Don't Know
Any
Body art:
None
Any
Appearance:
Average
Any

Lifestyle

Drink:
Don't drink
Any
Smoke:
Occasionally smoke
Any
Marital Status:
Single
Any
Have children:
No
Any
Number of children:
N/A
Any
Oldest child:
N/A
Any
Youngest child:
N/A
Any
Want (more) children:
Yes
Any
Have pets:
No Pets
Any
Occupation:
IT / Communications
Any
Employment status:
Full Time
Any
Income:
Rp0 - Rp20,000,000 IDR
Any
Home type:
House
Any
Living situation:
Live Alone
Any

Background / Cultural Values

Nationality:
Indonesia
Any
Education:
Vocational College
Any
Languages spoken:
Indonesian
Any
English ability:
Good
Any
Indonesian ability:
Good
Any
Religion:
No religion
Any
Chinese sign:
Don't Know
Any
Star sign:
Aquarius
Any

Safety Tip - Help us keep this site safe

Report anyone who asks you for money by clicking the "Report Abuse" icon. Never send money to anyone who you meet online.