Login

Find Your Indonesian Beauty

Review your matches for free
Access to advanced messaging features
Trusted site backed by Cupid Media

Imam
Standard Member
Verified
Last active: 1 week ago

24 Bekasi, Jawa Barat, Indonesia

Male / Single / ID: 4612125

Seeking Female 18 - 30 living in Indonesia For: Penpal, Friendship, Romance / Dating

Last active: 1 week ago

Overview

Imam

He's Looking For

Education:

High School
Any

Have children:

No
No

Drink:

Don't drink
Don't drink

Smoke:

Don't smoke
Don't smoke

Religion:

Islam
Any

Occupation:

Self Employed
Any

Member Overview

Menarik,Enak diajak curhat,Sangat tertarik dengan teknologi tertentu,Gemar main Games,kadang iseng jahil,cadel -_- , Suka jalan-jalan kalo lagi g bokek haha , Suka nonton film luar negeri juga , kadang rajin kadang males , humoris , gampang bete kalo dicuekin , ramah tapi pemalu .. Gagal 8x , seb...
Menarik,Enak diajak curhat,Sangat tertarik dengan teknologi tertentu,Gemar main Games,kadang iseng jahil,cadel -_- , Suka jalan-jalan kalo lagi g bokek haha , Suka nonton film luar negeri juga , kadang rajin kadang males , humoris , gampang bete kalo dicuekin , ramah tapi pemalu .. Gagal 8x , sebagian besar alasan diselingkuhin, sebagian lain tidak cocok .. Quote pribadi .. Cari yang lebih ? Akan selalu ada orang yang lebih baik, kecuali kita sama2 melakukan yg terbaik .. Cari yang sempurna ? Mana ada, semua punya kekurangan, bersama itu baru sempurna karena saling melengkapi .. Cari fisik ? Gak menjamin , fisik gak menjamin hati yang baik .. Cari harta ? Harta g dibawa mati, harta bisa diusahain bareng2 , harta itu bonus untuk orang yang mau berjuang bersama ..
more

Seeking

Simple , Good Person , karena orang kepribadian baik itu udah pasti bakal Setia,Perhatian,Peduli,Hormat,Jujur dan Menghargai ..
Simple , Good Person , karena orang kepribadian baik itu udah pasti bakal Setia,Perhatian,Peduli,Hormat,Jujur dan Menghargai ..

More About Me

Imam

He's Looking For

Basic

Gender:
Verified
Male
Female
Age:
For privacy reasons, age is accurate to within 2 weeks
Verified
24
18 - 30
Lives in:
Bekasi, Jawa Barat, Indonesia
Indonesia
Relocate:
Not sure about relocating
Any

Appearance

Hair color:
Black
Light Brown,Brown,Black,Blonde
Hair length:
Medium
Long,Medium,Short
Hair type:
Straight
Any
Eye color:
Black
Any
Eye wear:
None
Any
Height:
5'10" (178 cm)
Any
Weight:
63 kg (139 lb)
Any
Body style:
Average
Average,Full Figured,Large and Lovely
Ethnicity:
Asian
Any
Facial hair:
Clean Shaven
N/A
Best feature:
If You're lucky I'll show you later
Any
Body art:
None
Any
Appearance:
Very attractive
Any

Lifestyle

Drink:
Don't drink
Don't drink
Smoke:
Don't smoke
Don't smoke
Marital Status:
Single
Any
Have children:
No
No
Number of children:
N/A
Any
Oldest child:
N/A
Any
Youngest child:
N/A
Any
Want (more) children:
No
No
Have pets:
Cat
Any
Occupation:
Self Employed
Any
Employment status:
Other
Any
Income:
Rp40,000,001 - Rp80,000,000 IDR
Any
Home type:
House
Any
Living situation:
Live with family
Live Alone,Live with family

Background / Cultural Values

Nationality:
Indonesia
Any
Education:
High School
Any
Languages spoken:
English,Japanese,Indonesian
Any
English ability:
Good
Any
Indonesian ability:
Very Good
Any
Religion:
Islam
Any
Chinese sign:
Pig
Any
Star sign:
Scorpio
Any

Hobbies & Interests

Entertainment:

Collecting, Computers / Internet, Dancing, Dining Out, Karaoke / Sing-along, Music (Listening), Movies / Cinema, Pets, Video / Online Games

Food:

American, Barbecue, Seafood, Italian, Fast Food / Pizza

Music:

Classical / Opera, Country / Folk, Jazz / Blues, Metal, Pop, Rap, Reggae, Religious, R'n'B / Hip Hop, Rock, Soft Rock, World

Sport:

Canoe / Kayak, Diving, Fishing, Gymnastics, Jogging / Running, Martial Arts, Swimming, Walking, Wrestling

More About Me

Favorite Movie:

Pokok nya film soal Mind Games atau Sci - Fi dan Horror ..

Favorite Book:

Gak suka baca buku , kadang bikin ngantuk ..

Favorite Food:

Pizza , Burger , Pempek , Masakan Padang , Ikan ( Kecuali cakalang, rebon merah dan cucut ) , Ayam , Mie , Daging ( Kecuali yang haram ) ..

Favorite Music:

Sebenernya sih suka semua , tapi yang paling utama itu Jazz dan Classic ..

Dress Style:

casual , rapih , menarik , kadang suka bergaya ala amerika jepang dan korea , kalo dirumah sih santai ..

Humor:

wah 90% humoris suka bngt sm yang komedi2 ..

Hobbies & Interests:

Main Games dan Komputer , Berenang , Jalan - Jalan , ngobrol2 ..

Travelled:

baru Indonesia haha

Cultural Adaption:

sangat cepat

Romance:

hmmm beda orang beda cara

Personality:

cukup misterius tapi sangat menarik ..

My Perfect Match is:

rahasia

CupidTags
Click on the CupidTag to view members who have tagged themselves with this word. To add one of these CupidTags to your own profile click on the '+'

Shy

Safety Tip - Meeting for the first time?

When meeting for the first time always meet in a populated, public place in an area that you’re familiar with and let a friend or relative know your movements.