Bogor Men

HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime. Click to Verify - This site has chosen a thawte SSL Certificate to improve Web site security
  • Review your matches for free
  • Access to advanced messaging features
  • Trusted site backed by Cupid Media
1 - 20 of 100

5

Phillipgran is from Indonesia

Phillipgran (40)

Terus Terang dan Terang Terus Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 22 - 45 for Romance / Dating

I like coziness, cozy shoes, clothes made of cozy fabric and sitting on something with a cozy cushion. I am working at the moment to create the coziest mattress on the planet. I love Indonesia and consider Bogor my hometown. U can find me on f b.

2

Galen is from Indonesia

Galen (27)

shy shy cat Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 19 - 28 for Romance / Dating

Hi, my name is Galen, 24 y.o with a lot of interest. Currently my occupation is a professional management consultant. I have interest in reading books, swimming and playing a little bit futsal. I really like kids and currently is concerned with Indonesia educational system. I really hope i can make a difference in this area.

Reynaldi is from Indonesia

Reynaldi (21)

Hanya ingin mendapat teman atau s... Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 23 for Romance / Dating

Saya ingin mempunyai teman wanita yg baik,sopan,dan jujur. Saya tidak memandang umur (kecuali dah 28 x_x/ dah punya anak) . Tujuan saya disini cuma nyari teman atau sahabat yang bisa saling sharing dalam kehidupan nya atau saring berbagi cerita menar

4

Andri is from Indonesia

Andri (42)

Energy Creative Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 30 for Romance / Dating

I'm simple & freedom 24Hour For Enjoyed Live, LOVE : traveling , Backpackers will most likely to be , potographer, heritage, Art - Reading Book, and play guitar for fun. support The idea Creative..need more friendship for sharing information about the idea creative .events JAZZ, ROCK , 90"s 

2

jacky is from Indonesia

jacky (47)

looking for soulmate Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 37 - 50 for Romance / Dating

i'm looking for my soulmate who wants to share joy and sorrow. i don't have much to offer (financal), i only can offer that i am someone that you can talk to.atau lihat di fb, tulis nama depan: jacky dan nama belakang wisanggenik.kirim lewat inbox, kalau lewat disini nggak bisa sent mesages.

3

Hengky is from Indonesia

Hengky (22)

Life is Simple if you always Than... Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 25 for Romance / Dating

saya adalah seorang mahasiswa, saya tinggal dengan orang tua saya, dan saya mempunyai background agama kristen yang kuat. Puji Tuhan saya dipakai Tuhan Yesus untuk melayani menjadi guru sekolah minggu, kemudian saya juga sangat hobi bermain futsal.

4

Rasyied is from Indonesia

Rasyied (31)

I don't need love for now. I just... Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 20 - 34 for Romance / Dating

I'm an ordinary man, kind, and understanding. I have a very eclectic taste in music and movies, and always interested in trying something new. I enjoy meeting open minded people who enjoy exploring new places and trying new things. Anyone who i

Falmesino is from Indonesia

Falmesino (24)

Seorang Pemuda Muslim dari Bogor Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 23 for Romance / Dating

Seorang pemuda muslim yang berprofesi sebagai desainer web dan memiliki usaha penyedia jasa pembuatan website dan aplikasi. Dari tampangnya sih emang keliatan kaya orang serius, cuek dan membosankan. But trust me cover sama isinya berbanding terb

3

firman is from Indonesia

firman (35)

ga doyan di bohongin dan ngebohon... Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 21 - 41 for Romance / Dating

apa adanya, ga suka neko neko, tapi punya impian. seneng memantu sesama dan ga demen dikendalikan wanita... cewe dari ujung kaki sampe ujung rambut tetap harus patuh kepada lelaki selama itu benar. doyan ngobrol dan kata sebagian makhluq yang ane ken

4

Alfin is from Indonesia

Alfin (30)

Hi.. Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 19 - 28 for Romance / Dating

Belum ada yang bilang saya seorang introvert. Tetapi terkadang ketika saya mencoba memahami kepribadian diri saya, terlihat rasanya saya seorang introvert. Salah satu nilai unggul seorang introvert adalah hubungan terhadap pertemanan, pasangan yang s

Zee is from Indonesia

Zee (33)

A Male look for nice and warm fri... Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 25 for Romance / Dating

I was a introvert, workaholic, and sellau to seek the best. There are Some who said that the advantage i much is also said that it is difficult to understand what makes cewe me. So, I wasn't too take dizziness, "I chatted with friends are way n things fun. If it is so it could be more serious why not? I also mah ready

2

ferry is from Indonesia

ferry (44)

never give up!! Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 38 for Romance / Dating

Saya lahir di tanah sunda,rasa kebangsaan yang kuat dan solidaritas yang tinggi.Tak pernah mengeluh apa yang sudah menjadi kenyataan hidup,karana semua berpaling ke Yang Maha Kuasa.Hidup ga pernah di bikin ...ambil jalan terbaik kalo dalam kesulitan

2

dode is from Indonesia

dode (34)

maybe true love will come someday... Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 23 for Romance / Dating

if u want 2 know me more closely... may be this page can't describe real of me... this only a few piece of me... no more... but behind that, there's something 2 hope: 2 close each other... 2 make friendship...2 loving...n 2 know me...n i believe behi

2

Muhammad is from Indonesia

Muhammad (32)

Aku Ingin Jadi yang terbaik untuk... Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 24 - 30 for Romance / Dating

aku orangnya simple dan apa'adanya bagi aku KEJUJURAN diatas SEGALANNYA..dan ibadah nomor 1 dalam hidup aku. aku ingin membahagiakan Anak-anak aku,, adik perempuan aku,, oya aku hny 2 bersaudara,, aku anak pertama..dan adik aku perempuan,, sepasang s

henry is from Indonesia

henry (38)

cari teman Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 22 - 35 for Romance / Dating

Saya supel, enak diajak ngobrol bidang apa saja. Suka membaca, religius, menyukai pengembangan wirausaha. Diam2 (bukan profesi ya) pandai mengobati beberapa penyakit fisik/ batin (jangan dianggap hehehe). Minus nya saya kurang suka keramaian, oh ya s

Agus is from Indonesia

Agus (41)

Inilah saya... Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 32 for Romance / Dating

I Agus. I was a life with all its shortcomings & also advantage. With the shortcoming made I could not be arrogant & with excess I can give something for each other for fun mo email to. . 'Met know all. It's me Agus.

chandra prabowo is from Indonesia

chandra prabowo (36)

saya mencari pendamping yang suka... Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 21 - 34 for Romance / Dating

saya mempunyai perusahaan kecil yang sudah berjalan lebih dari 8 tahun, saya asli malang lahir di kota bandung dan tumbuh besar di kota malang jawa timur, saya menyelesaikan study saya di malang dan di surabaya, saya suka olah raga,teknologi dan bisn

2

Randy is from Indonesia

Randy (44)

Hi.. Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 25 - 32 for Romance / Dating

I just normal, looking for pendaping who fear God Almighty Life herttache that was just for those who haven't gutter believe, let's take a look less people then much thanks GOD will make us better and helpfull to escape our self quickly from dificulties of life benefits wealth is not warranty and much ellen g will never end .........

2

alfa romeo indie is from Indonesia

alfa romeo indie (33)

free your self Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 35 for Romance / Dating

jika kau rindu seseorang jangan rindukan dirinya untuk berada disini tapi rindukan perkataannya yang menunjukan bahwa dia juga merindukanmu cinta sejati .. m

2

Dani is from Indonesia

Dani (50)

Ganteng yang kesepian Bogor, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 35 for Romance / Dating

Menurut orang seh aku itu gunawan (gundul tapi menawan) dengan fostur yang atletis, tidak bisa berbasa basi, klo lagi suntuk dengan pekerjaan biasanya aku dengerin musik, biar hilang kepenatan. Aku suka banget tuh liat suasana pedesaan, sepertinya da

Cupid Media, the Cupid Media Logo and IndonesianCupid.com are registered trademarks of Ecom Holdings Pty Ltd and used with permission by Cupid Media Pty Ltd.