Indonesian Men in Entertainment Jobs Interested in Friendship

HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime. Click to Verify - This site has chosen a thawte SSL Certificate to improve Web site security
  • Review your matches for free
  • Access to advanced messaging features
  • Trusted site backed by Cupid Media
1 - 20 of 100

5

♪ Serenading You ♪ is from Indonesia

♪ Serenading You ♪ (55)

♫ YM Mister.Moonlight ♫ Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 25 - 40 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

I perform monthly in the Burgundy Lounge at the Grand Hyatt Jakarta. My next performance is scheduled for Friday, March 18th. There's no cover charge and the show starts at 9:30 pm. I'll be singing the Standards by Frank Sinatra, Nat King Cole, Tom Jones, Elvis Presley and more. Some of the songs that I'll be singing includes: Fly Me to the Moon, Quando, Quando, Quando, After the Lovin, The Way You Look Tonight, Can't Help Falling In Love, Please Release Me, Unforgettable, Endless Love, Teddy Bear, Its Not Unusual, Delilah, Mack the Knife, My Way and much more! So, stop by and join the fun on March 18th... I would love to meet, and serenade you! : )

2

kevin is from Indonesia

kevin (34)

Brand Ambasador of Indonesian Bea... Bekasi, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 21 - 34 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

I don't smoke but will have the occasional Cigar depending on the event/occasion. I'm looking for a woman I can vibe with on a spiritual and intellectual level. Someone who is teach me new things and inspire me. Interested? Send me a message and we can go from there.

5

mark is from Indonesia

mark (62)

Nakal boy looking for good women Regency of Banyuwangi, Jawa Timur, Indonesia
Seeking: Female 18 - 47 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

Ok I am not soul mate,,,, Mr Right ,,serious,,,, or loyal to one woman !! I specialize in 4 day honeymoons with the marriage bit removed,,,It's cheaper , more fun and everyone gets a break to go home and recover !! I ride a 17 year old Kymco with holes in the seat from the cat clawing it!! I never eat in western restaurants and prefer Nasi Ayam anyway !! my idea of a good night out is a $2 meal at my local warung in Kerobokan washed down with es teh !! so if your looking for an ATM machine please move on asap ,,, the bike and the inside of my wallet usually get rid on money hungry women anyway and my admission to having other GF's gets rid of jealous women also a formula that leaves me at the bottom of the expectation pile from day one,,,, thus the only way is up from there !!! I can't lose !! say hi if you like funny as opposed to serious

2

Hendry Dwicahyo is from Indonesia

Hendry Dwicahyo (26)

SAYA ORANG-NYA BAIK,SIMPLE,TIDAK ... Ambon, Maluku, Indonesia
Seeking: Female 18 - 30 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

SAYA MENCARI CALON ISTERI YANG MAU TERIMA SAYA APA ADA-NYA . . WANITA YANG JUJUR,CANTIK BAIK DARI DALAM HATI MAUPUN LUAR HATI,BODY SEKSI,MENARIK,MENANTANG,PINTAR,PENDIDIKAN KULIAH MINIMAL S1 ATAUPUN S2 JURUSAN APA-PUN,TIDAK MENDUA(SELINGKUH),TIPE HARUS SETIA SEHIDUP SEMATI HINGGA AKHIR HAYAT MAUT MEMISAHKAN PASANGAN MASING-MASING,DAN GOOD LOOKING SPEACK ENGLISH,AND CHINES/MANDARIN..

2

Edvan Ryan is from Indonesia

Edvan Ryan (36)

Try To Find My Real True Love Bandung, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 26 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

gue orangnya supple suka gaul ama sapa aja gak pandang bulu yang penting friends forever deh..! lagian kalo pandang bulu gue gaul ama monyet donk!!hehehe..gw suka mobil jeep, gw suka sport n music, gw orangnya suka bertukar wawasan ama temen, dll de

5

lukaz is from Indonesia

lukaz (39)

Hi.. Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 28 - 30 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

I am a genuine, down to earth guy with a welcoming sense of humor. I have a very eclectic taste in music and movies and always interested in trying something new. I enjoy meeting open-minded people who enjoy exploring new places and trying new things. Anyone who is easy-going, sociable, and loves to laugh will get along great with me

5

nda  is from Indonesia

nda (34)

Hi.. Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 24 - 40 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

I have the physical duatujuh characteristics: limatujuh white skin, brown eyes, four black hair and FFC a proportionatebody. I have anoutgoing personality, friendly, kind and warm. My hobby is traveling, sports, art and music. And finally, of course I am very happy to be here, to meet with you, because you're all so special.

3

Sandy Sandy is from Indonesia

Sandy Sandy (38)

in search of happiness Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 18 - 30 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

ABOUT MYSELF. Tampan, agak mancung, dan berlesung pipi. Kata teman2 perempuan dari SD hingga Universitas, kalau tersenyum saya ini, ehm, manis sekali (cute). Saya orangnya jujur, berwawasan luas dan sangat cerdas (menurut Intelligence Quotient Total Assessment Test dan kata para senior), juga kalem, perhatian (paling nggak tahan melihat perempuan menangis), serta humoris, baik hati, dan berempati (sering jadi tempat curhat). UNFORTUNATELY. Agak pemalu, perfeksionis, juga bukan tipe pesolek. KIDSLOVER. Suka banget sama anak kecil. Waktu masih di Jakarta dulu, tiap hari Minggu selalu main ke TA dan jalan putar-putar tak tentu arah sampai 5 jam, sekadar untuk melihat senyum keceriaan para anak kecil (Oh God, they're the real owners of heaven. Bless them all). ABOUT SIBLINGS&HOBBIES. Punya 2 saudara cewek dan 1 keponakan kecil yang lutuuu banget. Mereka semua tinggal di Jakarta, karena itu saya kadangkala pergi ke Jakarta untuk menjenguk mereka. Pulangnya mampir ke Bandung karena ada beberapa saudara disana, juga karena saya kecanduan keripik kentang, pisang molen, dan batagor Bandung. Hobi saya membaca, menulis, dan korespondensi (SMS dan e-mail). Saya telah menulis novel berisi kumpulan cerpen romantis, judulnya: 'The 8 Inspiring Stories of Love and Life' tapi disimpan sendiri -_- Kumpulan buku koleksi saya bertema economy&business, science, babies, education, philosophy, novel. Koleksi banyak lagu MP3 karena suka dengerin lagu Jepang, Mandarin, Indo, rohani, dan selalu berusaha mencoba ikutan nyanyi walau misalnya cuma bisa refrainnya saja. Itupun bikin yang dengar pada mules. VERY FAITHFUL. Susah jatuh cinta, tapi kalau sudah sayang, dalam banget. ABOUT WHAT I DO. Active income: Smoke. Retailer tembakau, cengkeh, filter, papier, dll. untuk keperluan pembuatan rokok mandiri, juga cosmetics & underwears, serta woman and baby needs. Passive income: menyewakan properti. WEIRD MAN. Diam-diam suka membaca tabloid dan majalah wanita, untuk persiapan kalau kelak punya istri, agar bisa memahaminya sepenuh hati (karena gosipnya, hati wanita susah dipahami). Tapi tolong jangan bilang siapa-siapa tentang kebiasaanku ini ya. Harga diriku bisa jatuh _

5

syukriel is from Indonesia

syukriel (38)

wife candidate searcher Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 18 - 25 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

Penampilan fisik Sy menarik, berwibawa tapi kurang banyak senyum dan terkesan selalu serius dan tegang, sulit menilai Saya kecuali sudah akrab. Sy Sangat senang apabila didampingi, Agak pendiam kecuali dirangsang, Tak suka menyusahkan orang lain tapi

Ryrent is from Indonesia

Ryrent (41)

looking for love Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 23 - 33 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

Hi there, My name is Ryrent, I\'m a good looking guy with a good sense of humour. I am easy going and look on the positive side of life. I seem to be able to get along with anyone and am well respected where ever I go. I am sincere and faithful with

3

Rean is from Indonesia

Rean (34)

Manusia Biasa Makassar, Sulawesi Selatan, Indonesia
Seeking: Female 19 - 27 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

Saya hanyalah seorang pria yg biasa & seperti kebanyakan orang lain. sy merupakan seorang musisi Cafe. Sy hidup dgn sederhana dan apa adanya. Sy sangat senang berpetualang & mencoba hal2 yg baru yg sy anggap positif. Sy sangat membenci KEBOHONGAN & K

2

carlos is from Indonesia

carlos (37)

looking forwife Bandung, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 30 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

God Bleas u too,and nice to see u.I m just looking for godwife also,care on me n my family.and then she must be love on Jesus crist.i hope u will be nice to write me on this mail.i will be wating for your mail and call.Godbleas u and have nice a day.

Maleo is from Indonesia

Maleo (55)

Mencari Cinta Madiun, Jawa Timur, Indonesia
Seeking: Female 20 - 55 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

Saya pekerja kontraktor perminyakan offshore. Saya suka bergaul dan beramal sosial dan berorganisasi dan menolong siapa saja yang perlu dan butuh ditolong. Tapi juga saya bukan orang kaya. Dan suka membaca, menulis dan jalan-jalan. Kontak nol lapan s

Mas is from Indonesia

Mas (42)

WA / Be Be eM aq ya... Kediri, Jawa Timur, Indonesia
Seeking: Female 30 - 41 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

Simple & g like state... Slalu Optimistic & Live Life like water flowing while Prays & Attempting to... He said the Latin org : Ora et Small Laboratory... Wa my 0 Eight One Three Three Five Eight Five Nam Follow Follow Eight Engulfed Engulfed eme De Two Follow E Two Eight One Four

2

BangKocu is from Indonesia

BangKocu (49)

Mohon profile saya dibaca. Terima... Medan, Sumatera Utara, Indonesia
Seeking: Female 30 - 42 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

Saya seorang fotografer yang sederhana. Suka traveling dan touring bersama komunitas. Suka . Jujur, apa adanya, anti sara. Saya saat ini mengajar fotografi secara private dan di sebuah SMK. Pendiri dan pemilik studio foto di kota Medan. Juga sebagai konsultan pada beberapa studio foto dan bridal. Demikian sedikit tentang saya.

4

rifan is from Indonesia

rifan (34)

Temen Setia Bandung, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 32 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

kulit sawo matang, baik, ramah, ga tegaan, transparan, sabar, tg jawab. Anak Kedua dr empat bersaudara. Suka dengan binatang, Punya beberapa binatang di antaranya anjing, kura-kura n ikan piranha. Klo ga kerja lebih suka di kamar istirahat, nyuci, b

5

veri  is from Indonesia

veri (44)

Should i believe in people who ar... Tanjung Balai-Meral, Riau, Indonesia
Seeking: Female 18 - 36 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

Aku masih hidup. aku masih memiliku cinta & kasih sayang. Andai ku bisa, akan ku berikan jiwa & raga ku kepada orang yang menginginkannya. Akan ku korbankan semua yang kumiliki. Karna ku sadar hidup di dunia tidak akan lama. Ternyata aku tak lagi muda, tak ingin waktu yang tersisa terbuang sia-sia. chonkfand ghalass lhanfand nhamfand whafath ghafath

Givan is from Indonesia

Givan (34)

Bandung, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 40 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

Looking for friends and fun

David is from Indonesia

David (28)

Simple and hope can be your partn... Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 19 - 30 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

Hi..

Patrick is from Indonesia

Patrick (28)

Hey Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 18 - 28 for Friendship
Occupation: Entertainment / Media

Hey

Cupid Media, the Cupid Media Logo and IndonesianCupid.com are registered trademarks of Ecom Holdings Pty Ltd and used with permission by Cupid Media Pty Ltd.