Login

Indonesian Men in Entertainment Jobs Interested in Friendship

Review your matches for free
Access to advanced messaging features
Trusted site backed by Cupid Media
Indonesian Dating

/

Single Western Men

/

Indonesian

/

Friendship

/

Occupation

/

Entertainment

1 - 35 of 100
Hendry Dwicahyo
28 Ambon, Maluku, Indonesia
Seeking: Female 18 - 30
Occupation: Entertainment / Media
Edvan Ryan
38 Bandung, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 26
Occupation: Entertainment / Media
Gue men like supple gaul ama poke immediately wasn t respect of persons is important friends witness yep,..! furthermore we tempe respect of persons gue ama gaul monkeys donk!!surprising..gw like jeeps, gw like sport n music, gw men prefer to exchange insights into my friends are ama, etc yep, many do.. entar gw altogether tau love more about gw, tempe loe2x on Miss Mister add to gw keii...c..yaaa!! ( AND THEN this.... THIS IS MY MEMORY'S OF LOVE N FOR ALL OF MY EX-TRUE LOVES..!! ) " Words written down on paper and more things said The memories carved in all over and now I'm dead A broken heart couldn't stop me harsh names couldn't either When it was my time to see I knew you bolster consumers' consumptionn't be there The lies they didn't end it I knew better and now for what it ended all Your broken Promised offers an possession in u..?? " ------------------------------ "I knew from the start something bothered going to go wrong i wasnt strong problems and pine is a whole in my heart our relationship solutionn't of limits start u tell me u love me but all u do is lie causing me to wish I could die ure love is like a sword all it does is hurt i have to move on i have to forget about you but all i do is cry do we stop? Because i need you. If only I knew a way to stop this pine tree from going through my pine tree i must pull on the good color trick are to stop this train." --------------------------- " Why cant you talk to me Do you not trusy me You Continue to hide But versions may I ask why..?? Its like you dont wish to see me What have I done to make you this way Am I really that bad of a person I never let you go but it feels you let go of me My grip is losening My heart is weakening Im 26my soul tearing away I dont understand why are you being like this Your just like the others What am I to do Solution I continue to love or never belive in love again My body is lost I cant find myself Its your fault Im broken You dont diserve me I dont diserve you I dont know you anymore Your Not My True Luv..!! I hate you...!!"
Bang
50 Medan, Sumatera Utara, Indonesia
Seeking: Female 30 - 42
Occupation: Entertainment / Media
Sandy Sandy
40 Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 18 - 30
Occupation: Entertainment / Media
ABOUT MYSELF. Tampan, agak mancung, dan berlesung pipi. Kata teman2 perempuan dari SD hingga Universitas, kalau tersenyum saya ini, ehm, manis sekali (cute). Saya orangnya jujur, berwawasan luas dan sangat cerdas (menurut Intelligence Quotient Total Assessment Test dan kata para senior), juga kalem, perhatian (paling nggak tahan melihat perempuan menangis), serta humoris, baik hati, dan berempati (sering jadi tempat curhat). UNFORTUNATELY. Agak pemalu, perfeksionis, juga bukan tipe pesolek. KIDSLOVER. Suka banget sama anak kecil. Waktu masih di Jakarta dulu, tiap hari Minggu selalu main ke TA dan jalan putar-putar tak tentu arah sampai 5 jam, sekadar untuk melihat senyum keceriaan para anak kecil (Oh God, they're the real owners of heaven. Bless them all). ABOUT SIBLINGS&HOBBIES. Punya 2 saudara cewek dan 1 keponakan kecil yang lutuuu banget. Mereka semua tinggal di Jakarta, karena itu saya kadangkala pergi ke Jakarta untuk menjenguk mereka. Pulangnya mampir ke Bandung karena ada beberapa saudara disana, juga karena saya kecanduan keripik kentang, pisang molen, dan batagor Bandung. Hobi saya membaca, menulis, dan korespondensi (SMS dan e-mail). Saya telah menulis novel berisi kumpulan cerpen romantis, judulnya: 'The 8 Inspiring Stories of Love and Life' tapi disimpan sendiri -_- Kumpulan buku koleksi saya bertema economy&business, science, babies, education, philosophy, novel. Koleksi banyak lagu MP3 karena suka dengerin lagu Jepang, Mandarin, Indo, rohani, dan selalu berusaha mencoba ikutan nyanyi walau misalnya cuma bisa refrainnya saja. Itupun bikin yang dengar pada mules. VERY FAITHFUL. Susah jatuh cinta, tapi kalau sudah sayang, dalam banget. ABOUT WHAT I DO. Active income: Smoke. Retailer tembakau, cengkeh, filter, papier, dll. untuk keperluan pembuatan rokok mandiri, juga cosmetics & underwears, serta woman and baby needs. Passive income: menyewakan properti. WEIRD MAN. Diam-diam suka membaca tabloid dan majalah wanita, untuk persiapan kalau kelak punya istri, agar bisa memahaminya sepenuh hati (karena gosipnya, hati wanita susah dipahami). Tapi tolong jangan bilang siapa-siapa tentang kebiasaanku ini ya. Harga diriku bisa jatuh _
Givan
36 Bandung, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 40
Occupation: Entertainment / Media
David
30 Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 19 - 30
Occupation: Entertainment / Media
Patrick
30 Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 18 - 28
Occupation: Entertainment / Media
frederic
46 Denpasar, Bali, Indonesia
Seeking: Female 23 - 38
Occupation: Entertainment / Media
badri@soleh
38 Bantul, Yogyakarta, Indonesia
Seeking: Female 21 - 33
Occupation: Entertainment / Media
toni
40 Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 18 - 29
Occupation: Entertainment / Media
paje
46 Mataram, Nusa Tenggara Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 30
Occupation: Entertainment / Media
Idiw
42 Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 25 - 35
Occupation: Entertainment / Media
Ri
32 Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 20 - 32
Occupation: Entertainment / Media
Jay
33 Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 20 - 30
Occupation: Entertainment / Media
Peter
27 Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 25 - 50
Occupation: Entertainment / Media
Aviero
27 Malang, Jawa Timur, Indonesia
Seeking: Female 18 - 35
Occupation: Entertainment / Media
kardo
35 Banjarmasin, Kalimantan Selatan, Indonesia
Seeking: Female 20 - 30
Occupation: Entertainment / Media
kevin
35 Sumedang, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 22 - 36
Occupation: Entertainment / Media
wiby
48 Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 20 - 43
Occupation: Entertainment / Media
JudZ
37 Pekanbaru, Riau, Indonesia
Seeking: Female 18 - 25
Occupation: Entertainment / Media
Tim
55 Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 18 - 33
Occupation: Entertainment / Media
Affandi
50 Yogyakarta, Yogyakarta, Indonesia
Seeking: Female 18 - 35
Occupation: Entertainment / Media

Next

first
Previous