Tegal Men

HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime. Click to Verify - This site has chosen a thawte SSL Certificate to improve Web site security
  • Review your matches for free
  • Access to advanced messaging features
  • Trusted site backed by Cupid Media
1 - 20 of 100

4

Iwan is from Indonesia

Iwan (40)

Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 35 - 47 for Marriage

Mencari wanita pekerja keras, tidak manja tapi sedikit aleman 😂, bisa diajak hidup penuh kebersamaan, berkarakter luwes, berkepribadian sahaja, seseorang yang mengerti resiko tanggung jawab, berwawasan ra katro nemen, supel bukan tukang selingkuh 😋

5

Kang Nur is from Indonesia

Kang Nur (45)

SUPRANANTURAL PAKAR PENGASIHAN -S... Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 80 for Marriage

SY an officer of the private sector and also receive services to rise in ranks, Gubernatorial Election, Mayor, Regent, the Council / EXPERTS PELET PUTER GRIND SUKMO, PELET JARAN SHAKE, PELET SEGORO KIDUL, put the PARCHMENT KEMBANG KANTIL, PARCHMENT, CAPSULE LIQUID PARCHMENT, PELET OIL CONQUEROR SUKMO, PENGLARIS TRADEMARKS, BAGS, MONEY ASMAK PENGLARIS BLESSINGS etc. type in Google only : Experts PELET gendam PUTER GRIND, EXPERTS AMULETS TRADEMARK or Experts PELET Segoro Kidul, PELET SUKMO or simply type : KI NUR SUTAPRAJA please 

3

Budhi  is from Indonesia

Budhi (38)

Hai || juh de nam pat ce nam wa c... Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 24 - 34 for Marriage

Apa ya? Saya itu orang yang kurang pandai menilai diri sendiri. Mungkin kalo boleh saya bilang sih mirip2 kaya Ahok karakter saya itu. Mungkin ngga 100% persis seperti Beliau, tapi mirip2 lah. Kenalan yuk: tujuh de enam empat ce enam dua ce Nanti kamu bisa menilai sendiri saya seperti apa kalo sudah kenal.

2

farij is from Indonesia

farij (34)

mencari kasih sayang Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female for Marriage

saya orang desa yang ingin bergaul lewat internet seperti chating dengan siapa saja. saya adalah orang desa yang ingin mencari kasih sayang dari siapa saja yang bisa membuat saya disayangi. saya adalah orang desa yang pergi ke kota untuk mencari ilmu

reeza is from Indonesia

reeza (33)

lonellyness prince Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 26 for Marriage

mw tau aja

Benfazyan is from Indonesia

Benfazyan (27)

Tanggung jawab Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 19 - 30 for Marriage

Sabaar

2

Raynaldi is from Indonesia

Raynaldi (22)

Normal Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 25 for Marriage

normal

hamzah is from Indonesia

hamzah (30)

apa ya,,, Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 20 - 32 for Marriage

Simple,merciful

5

bayu is from Indonesia

bayu (32)

nikah yuk...7ma b8 nam9 nol f Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 21 - 34 for Marriage

Saya orang yang kurang romantis,,tapi saya menyukai hal2 yang romantis

5

AGAM is from Indonesia

AGAM (32)

Hi.. Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 20 - 29 for Marriage

saya bekerja d kapal pesiar eropa. saya mencari perempuan yang setia dan sholeha.. jika ingin tau lebih banyak tau tentang saya dua tujuh E tujuh enan tujuh 

feri is from Indonesia

feri (34)

Kejujuran Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 20 - 31 for Marriage

I am very high esteem meaning of a honesty, including in connection with pasangn i later on. Without the honesty and a good communication a relationship will not be able to run well.

Rofx is from Indonesia

Rofx (34)

q Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 20 - 30 for Marriage

qqq

iyan  is from Indonesia

iyan (34)

ingin kucari yang serius Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 33 for Marriage

aku adalah seorang pendidik alis guru

didit is from Indonesia

didit (34)

kasih cinta di atas segalanya Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 24 - 30 for Marriage

no comment............. bg yang pengin tau mmmm sayang cintai dg sungguh2

5

uki is from Indonesia

uki (30)

Cari pasangan serius Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 20 - 30 for Marriage

apa adanya

2

tebeEm is from Indonesia

tebeEm (41)

mencari istri Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 31 for Marriage

senang akan hal yang baru

5

Rizal is from Indonesia

Rizal (26)

Cek my profil Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 19 - 25 for Marriage

Only an ordinary people who's looking someone to be a partner of life lahir di tegal, Sekarang tinggal di jakarta, tapi kadang di bekasi dan semarang.

Satrio is from Indonesia

Satrio (36)

Hi.. Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 21 - 31 for Marriage

Sederhana, Penghibur, Bijaksana, Pengertian,.

3

zaenudin is from Indonesia

zaenudin (38)

Hi.. Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 20 - 31 for Marriage

Hi..

andu is from Indonesia

andu (42)

Hi.. Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Male 50 - 70 for Marriage

Hi..

Cupid Media, the Cupid Media Logo and IndonesianCupid.com are registered trademarks of Ecom Holdings Pty Ltd and used with permission by Cupid Media Pty Ltd.