Indonesian Men who do not Speak English Interested in Penpals

HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime. Click to Verify - This site has chosen a thawte SSL Certificate to improve Web site security
  • Review your matches for free
  • Access to advanced messaging features
  • Trusted site backed by Cupid Media
1 - 20 of 100

2

Joe is from Indonesia

Joe (38)

Smart, Charming and Romantic is a... Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 26 - 42 for Penpal
English ability: None

French kissing is the best i could offer you, romantic is my nature, lovable is my character, cooking is my passion, fitness training used to be my line of work, singing is what i would do to please someone cracked me i love, and prepare one's bfast and dinner and make your bed is the complete package i come up with.. to present to you find me on face.. Book account hahaha .. find me. .. financeroll.com

ricky is from Indonesia

ricky (58)

napoleon bonarpate mencari kekasi... Tangerang, Banten, Indonesia
Seeking: Female 18 - 40 for Penpal
English ability: None

I admirer and lover beauty that is owned by women,/stolen, always memimpikannya to get the weakness to strength that is an independent and can show its intensity up sbg beauty that inventory, sd this moment blm dptkan.....krn sy hard worker and thinkers would seek his opponent type of person that can support by kecermelangannya ... is not the drive, but also envision the end result is a fact of life pd almost 99% happened deviation.. .Ttp I realize that we start our activities, let us lack you ttp should not be made into a weapon justification compensation whenever there is a discussion that elegant,bkn looking for victory or take shelter under proportion could sbg women ...

4

Abdul is from Indonesia

Abdul (45)

SUPRANATURAL : bbm. ma-nam-d-a-w... Cirebon, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 40 - 60 for Penpal
English ability: None

The work of a Palanormal Sy / supernatural powers from Tegal Central Java, KI NURSUTAPRAJA or KANG NURSUTAPRAJA, Experts /period then : Pelet, put the parchment, Amulets Trademarks, Penglaris trademarks, settlement of Problem households, etc, see only in google. type. Peletgendamputergiling, Peletsukmo, pangeranPelet, rajakantongPenglaris, rajaPenglarisdagang, bengawanPelet, kangNURSUTAPRAJA, kiNURSUTAPRAJA, susukkantil17, hub. i in bbm. ma-nam-d-a-wa-a-ga-ga. or ma-c-f-wa-tu-zero-ga-e.

arham is from Indonesia

arham (24)

Hi guys... i`m arham.. 18 years o... Yogyakarta, Yogyakarta, Indonesia
Seeking: Female 18 - 25 for Penpal
English ability: None

Hi guys... i`m arham.. 18 years old.. i am a college student i live in general jogja city indonesia and i am single... is just a simple and boring guy who wants to go amok whenever he`s being prevented going somewhere else. you know guys you would no

2

FtoGwAsli is from Indonesia

FtoGwAsli (38)

Foto gw asli, foto lu palsu ya Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 22 - 40 for Penpal
English ability: None

Gw account organizing from the photos, age, status, genuine dll reside in the real world. Especially photos yes, photo gw genuine photo itself was not a photo of others or ngambil from gugel. Gw clay here many that pake false photo photo alias is taken from gugel. Nolapan.Majuh.a hundred.Ninth.Patpat.Nampat in simpen later conet to Wa and line

3

Shan is from Indonesia

Shan (27)

Jodoh Apa Adanya Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 20 - 50 for Penpal
English ability: None

saya tipe cwok yang sedikit manja, dan sangat bisa mengatur situasi, terkadang dewasa, dan tekadang juga manja kaya ank kecil. gimana situasi saja. kalo lagi becanda iya kadang suka manja. tp klo serius malah dewasa Yang mau kenal LINE aja ya

5

robby is from Indonesia

robby (35)

mencari wanita yang Padang, Sumatera Barat, Indonesia
Seeking: Female 21 - 35 for Penpal
English ability: None

I ordinary people,,,tried hard to continue to live for my children...I like humor,hard worker,can in siplin...trying to become the best person that create my pasanggan,empty eight dualas juhma panlan anam-anam panmpat..and now I am in the field

Krisdianto is from Indonesia

Krisdianto (33)

krisdianto Batang, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 21 - 34 for Penpal
English ability: None

Satu langkah ke depan dan tetap lurus panggil aku keras kepala dan bodoh lelah hanya fisik mental semata tetap lurus karena ada harapan.. Kau halangi aku dalam berjalan jatuhkanku Bila memang kau mampu Racun aku dengan petuah kosongmu Racun ak

OKSI  is from Indonesia

OKSI (30)

MENCARI BIDADARI SURGA Bandar Lampung, Lampung, Indonesia
Seeking: Female 20 - 30 for Penpal
English ability: None

sya anak pertama dari tiga bersaudara, saya tingggal di jati agung lampung selatan , sya murah senyum saya gemuk dan saya punya penyakit gejala epilepsi tapi saya orangnya pede n'semangat kulit sawo mateng, sya pernah kerja sbgai jurnalis di provins

4

eman is from Indonesia

eman (38)

hitam bukan kegelapan-keriting bu... Jayapura, Papua, Indonesia
Seeking: Female 22 - 35 for Penpal
English ability: None

In the countryside sy lahi papua, in the family that have nothing depreciation, and sy experience education in jayapura ... until sy whose education S1 in 2003 and skrg lg continue study S2 in jayapura..status sy working in the government in the area sy themselves bintang mountain.

3

kangmas is from Indonesia

kangmas (37)

Hi.. Semarang, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 21 - 40 for Penpal
English ability: None

Search for potential Hi..saya wife' is not just a passion to a relationship atow happy fun, but to build family that sakinah canteen's durian ice., mawadah, warohmah person in ridhoi ALLAH SWT, But before if you received an ordinary person that can I aim is status for me no problem...aku only standards, so cannot be read messages, if it is acceptable friends period there I please send songpanjuhjuh songsonggaga nampanpanpan

Ihsan is from Indonesia

Ihsan (37)

Ihsan Choteamz Pekalongan, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 22 - 32 for Penpal
English ability: None

Aku sedang mencari seoarang wanita yang mau berbagi berbagi rasa dengan kehidupanku, istri yang baik hati bisa memasak,gak terlalu cantik,gak terlalu pinter,pokonya yangsedang2 saja, tidak suka bergaya hidup mewah, karna aku sendiri bukan orang yang bisa memberikan sesuatu yang terlalu istimewa....

2

Muhammad Yusuf is from Indonesia

Muhammad Yusuf (39)

Cinta penuh pengorbanan Jember, Jawa Timur, Indonesia
Seeking: Female 18 - 35 for Penpal
English ability: None

Ass.Wr.Wb. Saya adalah laki2 beristri satu dengan dua orang anak. Kehidupan kami selalu dijaga ALLOH SWT karena meski saya tidak bekerja, dan miskin, tapi hidup selalu terpenuhi secara baik. Saya adalah penderita cacat tubuh sebelah kiri,mirip orang

yanto is from Indonesia

yanto (33)

Sang Pangeran Mencari Muslimah so... Klaten, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 23 for Penpal
English ability: None

saya di sini cuma mencari seorang pujaan hati yang nantinya dapat menyelamatkan kehidupan saya atau pengingat dikala saya lupa selalu mengingatkan saya tentang kehidupan akherat. untuk saya keluarga adalah harapan terbesar untuk menuju syurga Alloh S

Soleman is from Indonesia

Soleman (37)

Mencari Cinta Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female 18 - 33 for Penpal
English ability: None

Aq than a man with the shortages and normal doesn't limitation,there are no special kind of mine that bisaku told n to share with other people despite aq would like to share a lot of things tapi...apa there are those who want to???because I wouldn't want people to be burdened with the all ...

Irwan is from Indonesia

Irwan (33)

Haii (^@^)// Surabaya, Jawa Timur, Indonesia
Seeking: Female 18 - 23 for Penpal
English ability: None

Im a cute man,Not a girls! sifat gua suka berteman,setia kawan,Pemaaf,dll,kaloo sifat ku yg buruk aku sih nga tau,Itukan orang yang ada disekitar ku yang menilai, kalo mau tau gimana sifatku mari join/berteman ma aku di m3m.bakalan nga rugi dah,Ayo b

5

satria is from Indonesia

satria (38)

Pangeran mencari cinta Tanjungpinang, Riau, Indonesia
Seeking: for Penpal
English ability: None

saya orgnya tdk ganteng&tdk jelek,biasa2 aja. saya tidak suka keluar mlm,apa lg ngumpul2 yg tdk jelas.hobby saya olah raga:volly,basket&badminton.pokoknya saya habiskan waktu d rmh bersama org tua,karna org tua saya tinggal 1.org tua cewek udah meni

radius is from Indonesia

radius (35)

masa depan Bekasi, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: Female 18 - 25 for Penpal
English ability: None

aku adalah orang yang ingin serba tau di bidang apa pun karena dengan demikian kita dapat memilih sekali gus dapat menbambag ilmu yang tentunya bermanfaat untuk menuju hidup yang lebih baik .intinya aku akn mencari ilmu sampai akhir hayat ku amin.suk

2

Endang  is from Indonesia

Endang (44)

Merindukan wanita berakhlak solih... Tasikmalaya, Jawa Barat, Indonesia
Seeking: for Penpal
English ability: None

Seseorang yang sedang berusaha mendidik diri kearah baik dan benar, untuk kesiapan dapat mendidik keluarganya (anak & istri) kelak dalam keluarga. Menyukai baca, berternak "ikan", menrindukan tempat yang dapat mendukung pendidikan ke arah islami.

faizal is from Indonesia

faizal (41)

just looking araound Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
Seeking: Female for Penpal
English ability: None

Describe your personality, hobbies and interests and how you enjoy to spend your time. Talk about other things if they are important to you…this maybe your job, your family, your religion, where you live, your education, your pet, your plans for yo

Cupid Media, the Cupid Media Logo and IndonesianCupid.com are registered trademarks of Ecom Holdings Pty Ltd and used with permission by Cupid Media Pty Ltd.