Jawa Tengah Men Interested in Penpals

HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime. Click to Verify - This site has chosen a thawte SSL Certificate to improve Web site security
  • Review your matches for free
  • Access to advanced messaging features
  • Trusted site backed by Cupid Media
1 - 20 of 100

2

dony is from Indonesia

dony (33)

i want ...true love from women Semarang, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 21 for Penpal

easy to close with someone or make some relationship... always makestupid thing or do something dumb... it's really cool for me... i have enough responbility my salary $ 4000/ month if you want live in indonesia that more than than you need

3

Harry is from Indonesia

Harry (45)

Semarang, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 38 - 60 for Penpal

wise mature passionate carrying loving indulged care good listening romantic smooth smiley happiness humorous funny gentlemen can treat a woman respectful make a woman comfortable happy and enjoy,.... make a romantic moment by listening romantic music, drink some wine, dancing romantic and french kissing...touching and hold your back and lying down your head on my shoulder and hold tightly by my arm,...touching yours by my Mr. Big and Long smoothly and enjoy every second slowly

4

oneseforus is from Indonesia

oneseforus (38)

aku mencari bidadariku.. Kudus, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 30 for Penpal

Aku,menarik ...,I like to learn,tp I also adventurer,dr learn to cook ....,lead a plenary meeting,in the office,learning jd singgger ...,even studying for cliff climbing and shot aku..suka.tp what saddened me ... sometimes I think ... why I was still a diri.gbu

4

Peter is from Indonesia

Peter (52)

Bahasa Indo atau English is ok! Surakarta, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female for Penpal

Hello! I am a friendly, smart, well-educated teacher. I love music, and I am also a musician. I have a lot of vacation time so I like to travel. I am interested in art, culture, and the world. Hallo, apa kabar? Saya orang cukup ramah, cerdik, saya kerja sebagai guru/dosen. Saya senang musik, aku juga pemusik. Saya punya banyak waktu liburan, jadi saya senang travelling. Saya tertarik dengan kesenian, kebudayaan, dan apa aja yang ada di dunia kita. Saya pernah tinggal di Jawa tengah tiga tahun, jadi bisa Bahasa Indonesia.

ali ashadi is from Indonesia

ali ashadi (37)

sipunguk merindukan rembulan Jepara, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: for Penpal

aku adalah bujang kurang ksaih sayag. namun demikian aku selalu tegar dlam menghadapi cobaan dan aku akan terus berusaha keras untuk mewujdkan impianku aku ingin mejadi orang yang bahagia damai dan sellu dalam keadaan sehat semoga saja Allah mengabul

5

Krisna is from Indonesia

Krisna (46)

love can be felt in silence Surakarta, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 42 for Penpal

Love is love..as simple as the feeling between you and me..it is so clear that millions of beautiful words are insufficient to describe..it is so simple that no matter how hard the cleverest mind try to explain, surely come into failure..but deep inside our soul, you and I know it..as true love speaks loudly in silence..

hasan is from Indonesia

hasan (27)

Looking for an honest relationshi... Salatiga, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 19 - 35 for Penpal

im fun, and i have height for about 172 cm if that matter. i have architecture degree and now im running my own business on achitecture of course. im not really have a fit body. abit fat but not too fat, im just have about 85 kg for my body, yea that

3

Zaenal  is from Indonesia

Zaenal (27)

Tak kenal, sulit untuk menjadi sa... Semarang, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 19 - 30 for Penpal

Saya sebagai web developer di salah satu dinas kota Pekalongan. Sering mendapat proyek luar sehingga jarang bertemu dengan wanita" sekitar. Jodoh di tangan tuhan, tapi kita harus tetap berusaha. Kalau ada yang ingin ngobrol, ini no wa 8. A4. S5..

2

Vicky is from Indonesia

Vicky (21)

All About Me Salatiga, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 20 for Penpal

Saya memang tidak tampan dan rupawan. Saya juga tidal bergelimpang harta. Saya hanya seorang pemuda dengan semangat perubahan. Saya adalah orang yang asyik diajak ngobrol. Hobi saya adalah IT dan photography amateur. Saya sekarang sedan g kuliah Fisi

2

Golan is from Indonesia

Golan (40)

Looking for Friends, may be more.... Purwokerto, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 23 - 30 for Penpal

"Hai teman jangan berjalan di depanku, karena mungkin aku tak akan mengikutimu, dan juga jangan biarkan aku berjalan di depanmu karena mungkin aku tak bisa memimpinmu. Tetapi berjalanlah disampingku agar kita berada ditingkat yang sama berbagi duka bersama dan berbagi tawa bersama.

5

rohan is from Indonesia

rohan (41)

HIDUP DI DALAM HIDUP Semarang, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 32 for Penpal

In a small village and my parents, introduction to my life to know what and how life. Simple in response to the various patterns of life, that is my life practices. There's one thing that could not be I broke, that is, "THANKS" thanks to God and my parents, me there.

2

Setyo is from Indonesia

Setyo (34)

Hang Out !!! Salatiga, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 35 for Penpal

item, suka ngejahilin balita, apalagi klo sedang makan coklat, wah...bisa ta belepotin tu mukanya pake coklat...trus lagi seneng browsing nie, niatnya sie nyari2 tambahan bahan buat skripsi, tapi malah iseng ngisi blog! dasar...pemalas! weitz...tapi

Hardjanto is from Indonesia

Hardjanto (44)

duda sexy Semarang, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female for Penpal

aku duda berumur 35th, sudah menikahi 3gadis, tapi mereka kabur melihat body ku saat malam pertama,dan mereka semua membawa harta yan kuberi. tapi bagiku harta bukan masalah, karena aku anak konglomerat. siapa saja yang mau menikah dengan ku, akan

3

andy is from Indonesia

andy (23)

Hi.. Sukoharjo, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 23 for Penpal

suka baca buku. karena menurut saya orang yang baca buku itu adalah orang yang keren. apa laagi kalau masih kuliah. jadi gak usah ngaku kuliah deh kalau gak pernah baca buku... :v baca lah buku karena buku dengan sendirinya akan menabah intelektualit

3

Cholis is from Indonesia

Cholis (34)

Hi.. Pati, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 25 - 35 for Penpal

Ridiculing, Cheap smile We were born with brain in the skull our head. So do not care semiskin where we, we still rich. Because there will be no one can steal our brains, our thoughts and ideas. And what you think in your brain much more valuable than gold and jewelry.

5

AgusWi is from Indonesia

AgusWi (51)

To Be A Better Man Surakarta, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 30 - 48 for Penpal

PRINCIPLE of LIFE: give the best in doing the work. HOBBY: 1) Listening to music (especially Beat Classic), 2) painting Karate. 3) Following Social Networking PERSONALITY = 1).SENSITIVE : 1a) is Able to understand others, 1b) Like an order & the logical, Sensible ... 2).CALM. : 2a) Temperament calm and not to panic, 2b may) works with caution, Realities & Factual ... 3).ACTIVE.: 3a) self-confident, like lead, aims to the front,. 3b) will not be easily give up & dare to risk ... 4).GROUP: 4a) like to come together and have fellowship with other people, 4b student.) always convenient in all 5).ROMANTIC :)

3

Miftah is from Indonesia

Miftah (28)

hai, salam kenal Tegal, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 31 for Penpal

dari dulu saya sulit marah, ada yg bilang ini kelebihan, ada juga yg bilang ini kelainan. tapi satu hal yg pasti. sesibuk apapun rutinitas pekerjaan dan bisnis murahan saya. meluangkan waktu untuk orang2 terdekat adalah cara saya menikmati hidup.

Fidhin is from Indonesia

Fidhin (23)

kasih sayang Semarang, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 18 - 25 for Penpal

selebihnya hidup itu ada di tangan Tuhan. dalam hal jodoh pun demikian. memanglah jodoh ada pada kehendakNya. tetapi jika kita tidak berusaha mencarinya kita pun juga akan kesulitan menemukannya. tak salah jika kita menemukannya terlebih dahulu.

5

Asmara is from Indonesia

Asmara (42)

MUNGKIN AKU YANG ANDA CARI SELAMA... Blora, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 22 - 36 for Penpal

I am a man who may have a chance the less fortunate in the case LOVE or love for women. Because, until this moment, I am not found the figure for women who can love me. They average I had ever met a character that period, which make up their hearts always sick and injured. It is in general is often his heart was seriously injured was a woman. That is why I would tell me that I was a man who are less fortunate in about love. So that until this time I have to be so be careful in to enter into a relationship love. I type of man merciful, but it does not mean I don't need cuddly, I also very loving woman, but it does not mean I don't need godsend. I am very respect honesty, discipline, but also liked to joke that healthy. I have a love music, singing songs, especially song that was nuanced and romantic melancholy.

yanto is from Indonesia

yanto (40)

yanto Klaten, Jawa Tengah, Indonesia
Seeking: Female 23 - 39 for Penpal

saya seorang yang pekerja keras,sederhana, memandang masa depan adalah sebuah kesempatan yang harus di raih, jujur, kepercayaan, mau menerima apa adanya, tidak mencari kelemahan orang lain, bertanggung jawab, suka dengan bisnis, setia, simple,

Cupid Media, the Cupid Media Logo and IndonesianCupid.com are registered trademarks of Ecom Holdings Pty Ltd and used with permission by Cupid Media Pty Ltd.